Transport Pisici in Tara

Compania noastra este dedicata transportului international de animale, dar si transportului de pisici in tara. Respectam toate normele legale in domeniu, asigurandu-ne asfel ca oferim servicii sigure pentru animalele transportate in Romania. Suntem autorizati de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, care ne reglementeaza activitatea pe aceasta nisa de servicii pentru posesorii de animale de companie.

Transport Pisici Romania

Avem o experienta indelungata in transportul pisicilor la nivel national si international. Oferim conditii optime de transport, la un nivel sporit de siguranta. Animalele sunt tinute in custi speciale, fara posibilitatea de lovire sau interactiune pe durata transportului. Acestea sunt hranite de doua ori pe zi, iar apa se schimba regulat, astfel incat sa fie in permanenta curata si proaspata. In fiecare zi, animalele sunt scoase din masini pentru plimbare si pentru necesitati fiziologice.

Transportul pisicilor in tara se face cu masini pentru transport tip 2 si autorizate traces. Vehiculele sunt dotate cu instalatii de climatizare pentru asigurarea unui confort sporit. Soferii nostri au atestate pentru a lucra pe masini care transporta pisici si caini.

Pentru orice intrebare sau detaliu va stam la dispozitie cu placere.

Procedura
transport pisici

Suntem colaboratorii perfecti in ceea ce priveste transportul pisicilor!

Transport
caini

Avem o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul cainilor!

Modalitati
de plata

Plata se poate efectua atat prin transfer bancar cat si prin PayPal.

© Copyright 2016 Transport Pisici International | Site realizat de Webromet