Despre firma noastra

Suntem o companie cu capital romanesc si avem ca obiect principal de activitate transportul animalelor, in special al pisicilor si cainilor, pe plan local si international. Avem o experienta vasta in acest domeniu si ne place sa credem ca la ora actuala suntem cei mai buni din Romania pe acest segment.

Despre noi

Permanent investim in logistica si in oameni. Suntem inconjurati de oameni tineri, dinamici, care iubesc foarte mult animalele si care inteleg foarte bine comportamentul acestora.

Compania noastra functioneaza perfect legal, respectam cu strictete atat legislatia din Romania cat si pe cea Europeana. Suntem autorizati pentru transporturi speciale de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Masinile pe care le folosim, pentru transportul pisicilor si cainilor, au fost special modificate astfel incat sa confere confort si siguranta micutelor animale. Sunt dotate cu instalatii de climatizare si inregistratoare de temperatura.

Animalele sunt tinute in custi speciale, fara posibilitatea de interactiune sau lovire pe durata transportului. Primesc doua mese zilnic (sau cum vor clientii), apa se schimba periodic pentru a fi mereu proaspata.

Iubim animalele si de aceea suntem adevarati profesionisti in transportul pisicutelor si cateilor.

Procedura
transport pisici

Suntem colaboratorii perfecti in ceea ce priveste transportul pisicilor!

Transport
caini

Avem o experienta desavarsita in ceea ce priveste transportul cainilor!

Modalitati
de plata

Plata se poate efectua atat prin transfer bancar cat si prin PayPal.

© Copyright 2016 Transport Pisici International | Site realizat de Webromet